Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Oprukçu, Enerya Müdürü Hüseyin Arı ve KOSKİ Müdürü Osman Uyanıker ile görüşerek vatandaşın sorunlarına en kısa sürede çözüm üretilmesini istedi.

Halk gününde Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret eden Cahı Mahallesinden kalabalık bir vatandaş grubu doğalgaz ve altyapı konularında mağdur olduklarını Başkan Oprukçu’ya ilettiler.

EREĞLİDE  BU ALT GEÇİTLER KAPANACAK EREĞLİDE BU ALT GEÇİTLER KAPANACAK

-BAŞKAN OPRUKÇU’DAN BAŞKA KİMSEMİZ YOK!

“Bizim ne Koski’miz ne de Enerya’mız var. Bizim Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’dan başka kimsemiz yok” diyen vatandaşlar, mahallelerinin doğalgaz ve alt yapı konusunda gerekli yatırımları almadığını ve sorunlarının her geçen gün büyüdüğünü ilettiler.

Ev hanımlarının ağırlıklı olduğu ziyarette herkesi tek tek dinleyen Başkan Oprukçu, Ereğli Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Doğalgaz konusunda yatırım planına göre hareket edildiğini kaydeden Başkan Oprukçu, Enerya Müdürü Hüseyin Arı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Arı’ya konuyu aktaran Başkan Oprukçu vatandaşların taleplerini ileterek sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istedi.

Enerya Müdürü Hüseyin Arı sonbahar döneminde Cahı Mahallesi sakinlerinin doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Başkan Oprukçu altyapı sorununun giderilmesi için KOSKİ Müdürü Osman Uyanıker’i de arayarak vatandaşların mağduriyetinin bir an önce giderilmesi gerektiğini kaydetti.

Uyanıker, en kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını Başkan Oprukçu ve vatandaşlara iletti.

- AMACIMIZ HALKIMIZIN DERDİNE DERMAN OLMAK

Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu vatandaşların sorunlarını dinlemeye, dertlerine derman olmaya devam ediyor.

Halk gününde vatandaşları makamında ağırlayan ve her birini ayrı ayrı dinleyerek sorunlarını dinleyen Başkan Oprukçu, kendisine iletilen sorunların ve taleplerin çözümü noktasında kurmaylarına talimatlar verdi.

Ereğli Belediyesi’ni seçildiği günden bu yana ‘Ortak Akıl’ düsturu ile yönetmeye çalıştığını söyleyen Başkan Oprukçu, Göreve seçildiği günden bu yana birçok projeyi hayata geçirdiklerini, vatandaşların yıllardır çözüme kavuşmasını beklediği birçok önemli sorununu da çözdüklerini dile getirdi.

Başkan Oprukçu, Ereğli Belediyesi’nin tüm birimlerinin öneri ve isteklere açık olduğunu da sözlerine ekledi.

+4

Tüm ifadeler:

12Salim Karagülle, Hasan Tanışman ve 10 diğer kişi

Editör: Haber Merkezi