DÜĞÜNDE DRİFT ATMAK PAHALIYA MAL OLDU: 36.500 TL CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Konya’nın Ereğli ilçesinde düğünde drift atan araçların görüntülerinin sosyal medyaya düşmesi üzerine Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı. Drift attığı tespit edilen 4 araca toplam 36.500 TL ceza işlemi uygulandı.

EREĞLİDE ÇEVİK KUVVET HAZIR EREĞLİDE ÇEVİK KUVVET HAZIR

Konya’nın Ereğli ilçesinde gerçekleşen  bir düğün töreninde davetlilerin sırayla drift attığı görüntüleri sosyal medyaya yansıdı. İnternet üzerinden yayınlanan görüntüleri ihbar kabul eden Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri araçları tespit etmek için çalışma başlattı. 

Düğün Salonu önünde bulunan park alanında drift yapan araçların tespiti amacıyla yapılan kamera ve sosyal medya çalışmalarını inceleyen ekipler tespit ettikleri 4 araca Karayolları Trafik Kanunu 67/1d maddesi drift yapmak suçundan toplam 36.500 TL trafik cezası uyguladı. Ayrıca 4 aracın ruhsat sahibine Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak suçundan Polis Merkezince adli işlem başlatıldı.

*MUTLULUĞA KURŞUN SIKMA*

Emniyet yetkililerince yapılan açıklamada “yaz aylarının gelmesi ile birlikte gerçekleşen salon ve sokak düğünü törenleri sırasında, öncesinde ve sonrasında silah kullanımına, çevreyi rahatsız edecek şekilde olan araç konvoylarına, drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atanlara, vatandaşlarımızın huzur ve rahatını bozacak her türlü eylem ve davranışa Emniyet Müdürlüğümüzce izin verilmeyecektir. ifadeleri kullanıldı...

Video izlemek için tıkla ...

https://www.facebook.com/groups/ereglidenhaber/permalink/5129141360456771/

Editör: Haber Merkezi