Ereğli Belediyesi Daha Temiz Bir Ereğli İçin Dört Koldan Hizmete Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi, şehrin temizliği ve çevre güzelliği için yoğun bir çaba harcıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatlarıyla ekipler vatandaşların sağlığını korumak ve Ereğli’yi daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Ereğli’nin Cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen düzenli temizlik çalışmalarıyla çöpler toplanırken, yeşil alanlardaki bakım ve temizlik işlemleri de titizlikle yapılıyor.

“EREĞLİ'NİN GÜZELLİKLERİNİ KORUMAK VE DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

5 KATTAN DÜŞEN KİŞİ VEFAT ETTİ 5 KATTAN DÜŞEN KİŞİ VEFAT ETTİ

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, şehrin temiz ve düzenli bir şekilde tutulmasına büyük önem verdiklerini belirterek: "Ereğli'nin güzelliklerini korumak ve temiz bir çevre için var gücümüzle çalışıyoruz. Belediye ekiplerimiz, parklardan caddelere her noktada temizlik çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Hemşerilerimizin de bu noktada duyarlı olmasını, çöplerini çöp konteynerlerine atmaları konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum, daha temiz bir Ereğli için bu çok önemli. Temiz bir çevre için duyarlılığın artırılması ile Ereğli’miz, doğal güzellikleriyle ve çevresiyle dikkat çeken bir şehir olması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da temizlik hizmetlerimize titizlikle devam edeceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi