EREĞLİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Emniyet güçleri ilçede gerçekleştirdiği uygulama ve operasyonlarla çok sayıda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirirken çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 

Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliğine bağlı ekipler uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik yaptığı çalışmalarda miktar metamfetamin, sentetik kannabinoid, esrar ve 11.200 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi. 7 kişi gözaltına alındı.

EREĞLİ DE KAVGA 3 YARALI EREĞLİ DE KAVGA 3 YARALI

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ruhsatsız silah ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 68 adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 5 adet Ruhsatsız Tabanca ve 16 adet Kurusıkı tabanca yakalanarak el konuldu. 5 kişi gözaltına alındı.

Polis ekiplerince Ereğli İlçesinde kumar oynatan ve oynayan şahıslara yönelik umuma açık mekanlarda yapılan çalışmalarda 26 kişi tespit edilerek toplamda 430 bin TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca yapılan kimlik sorgularında aranması ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 

Polis ekiplerince gözaltına alınan 17 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Editör: Haber Merkezi