İşadamlarını Ereğlispor’a Destek Olmaya Çağırdı 

Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, Ereğlili iş adamlarını Ereğlispor’a destek olmaya çağırdı. Katıldığı canlı yayın programında takımın çalışmalarını değerlendiren Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, takımın lig hazırlıklarını tamamladığını söyledi ve başarılı bir sonuç beklediklerini ifade etti. 
Kademe kademe 3. Lig’e ulaşacaklarını söyleyen Bilgin Kamış, “sporseverlerin de desteği ile bu sene 3. Lig’e yükseleceğiz” dedi. 
-İş adamlarından Destek İstedi-
Ereğlispor teknik ekibinin Ereğlili olduğunu ifade eden Kamış, altyapının da iyi olduğunu, lig hazırlıklarını da çift idmanla tamamladık. “Müsabakalara hazırız” diyen Bilgin Kamış, Ereğlili iş adamlarından takıma destek istedi. 150 bin nüfuslu şehrin içerde ve dışarda büyük işadamlarının olduğuna dikkat çeken Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, “Futbolcularımıza, anlaştığımız peşinatların yüzde yetmişini ödedik. Ama yine de mali desteğe her zaman ihtiyacımız olacak. İsim hakkı sponsorumuz Adana’da bir firma oldu. Ereğli içinde ve Ereğli dışında yaşayan iş adamlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” dedi. 
-Altyapımız İyi, Gençlerin Önünün Kesilmesini İstemiyoruz” 
Açıklamasında, Ereğlispor alt yapısının çok iyi olduğunu da vurgulayan Bilgin Kamış, bu yıl maç oynamayacak olan Anadolu Ereğlispor oyuncularını da, bu yıl için bizim takımımıza istedik. Çocukların futbolda ve sporda bir sezon boşluk vermemeleri için çocukları değerlendirmek istedik ama kulüp başkanı çocukların lisansını vermedi. Bu tavrı ile de çocukların önünü kesiyor. Biz, bugün alt yapı oyuncuları ile birlikte 50 kişiyle antrenman yaptığımız günler oluyor. Anadolu Ereğlispor bu yıl karşılaşma yapmayacağı için, takım oyuncularının boşlukta kalmamaları için bu yıla özel, çocukları değerlendirmek istiyoruz. Biz, gençler adına sporun ve spor faaliyetlerinin geliştirilmesinden yanayız, daha önce bu takıma verdiğimiz 10 tane oyuncu da, bu tavrımızı açıkça gösteriyor” dedi.

Editör: TE Bilisim