Karşılaşmayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Takımımız Ana Sponsoru Lark Gıda Genel Müdürü Süleyman Koyuncu, Lark Gıda Müdürlerinden Memduh Dutar, Meram İlçe Müdürü Mustafa Koç, Tarım ve Orman Bakanlığı Müfettişi Kadir Camcı, Belediyemiz Hukuk İşleri Müdürü ve takımımız İdari Menajeri Bülent Özgüven ile Konya’daki Ereğlililer izledi. 

Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan antrenörümüz Musa Sarıca “Bu yıl grupta iddialı bir takım olmak istiyoruz, hazırlık kampında ne olursa olsun önemli olan ligde oynanan oyundur. Bugün sahanın içinde, kenarda ve tribünde bir bütün olarak takım olduğumuzu sahaya yansıttık. Bu birliktelikle devam ettiğimiz sürece hedeflerimize ulaşacağımıza eminim, karşılaşmamıza ilgi gösteren İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin’e de teşekkür ederim” dedi. 

Maçı  izleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin de “Konyamız bu yıl bayan voleybolunda Konya merkezimizde ve Ereğli’mizde iki olmak üzere toplamda dört takımla 2. Ligde temsil ediliyor. İki Konya takımımızın mücadelesi zevkli ve güzel bir şekilde geçti, sporcularımızda emeği olan antrenörlerimizi ve bu zor zamanlarda takım çıkartarak spora destek olan kulüplerimizi tebrik ediyor ve Konya takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Karşılaşma sonrasında Lark Gıda’nın hediyeleri rakibimize takdim edildi.

Takımımızın kurulması. bu seviyelere gelmesinde bizlerden destek ve yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu’ya teşekkürlerimizi bir kez daha iletiyor sezonun ilk galibiyetini kendilerine ithaf ediyoruz.

Editör: TE Bilisim