Ereğlispor Başkanı Bilgin Kamış ve yöneticilerinde katıldığı idmanda yüzlerin gülmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, “Pandemi nedeniyle uzun bir süre liglere ara verilmişti. Federasyonun 17 Nisan’da karşılaşmaların açıklayacağını belirtmesi üzerine bizde gerekli transfer çalışmalarımızı başlatarak güçlü bir kadro oluşturduk. Sezonun açılışını da teknik direktörümüz Ertuğrul Sanlav nezaretinde başlattık. Yeniz sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Tek istediğimiz bu takıma sahip çıkılması ve desteklenmesidir. İnşallah bu çalışmaların karşılığını sezon sonunda alarak ligi şampiyon olarak tamamlamak ve Ereğli’nin gururu olmak istiyoruz” dedi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DURSUN’DAN BAKLAVA İKRAMI

Yeni sezon çalışmalarının startını veren Ereğlispor ziyaret eden AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun baklava ikramında bulundu.

Yeni sezonun Ereğlispor camiasına hayırlı olmasını dileyen Dursun, “Ereğlispor’un hak ettiği konuma gelmesi için takımımıza sahip çıkmak zorundayız. Kulüp Başkanı Bilgin Kamış ve yönetimine ayrıca teknik kadro ve futbolculara tüm Ereğli sevdalıları destek olmak zorundayız. Elbette hedef koymak, zirveye oynamak tüm takımların beklentisidir. Ancak Ereğlispor, geçmiş spor kültürü, tecrübesi ve potansiyeli ile bir adım önde olmak zorundadır. Takımımıza yeni sezonun hayırlı olması dileklerimle şimdiden başarılar temenni ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim