Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, İdari Kadro ve futbolcular Ereğli Kaymakami Edip Çakıcı'yı makamında ziyaret ettiler.Kulüp Başkanı Bilgin Kamış sezonun ilk maçına davet ederek takım hakkında bilgi verdi.Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı Bilgin Kamış ve futbolculara Takımınızın iyi bir başlangıç yaparak başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum. Başarı sizden destek bizden. Maça gelip destek vereceğim. " dedi.Takımla ilgili bilgi veren Beta Trafo Ereglispor başkanı Bilgin Kamış destek için teşekkür etti.

Beta Trafo Ereğlispor'dan Başkan Oprukçu'ya ziyaretBeta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, İdari Kadro ve futbolcular Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'yu makamında ziyaret ettiler.

Kulüp Başkanı Bilgin Kamış Başkan Oprukçu'yu sezonun ilk maçına davet ederek takım hakkında bilgi verdi.Başkan Oprukçu ise Kamış'a nazik ziyaretleri ve sezonun ilk maçına davetleri teşekkür ederek, "Takımımızın iyi bir başlangıç yaparak başarılı bir sezon geçirmelerini temenni eder, yeni sezonun hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Beta Trafo Ereğlispor'dan Emniyet Müdürünu ziyaretBeta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, İdari Kadro ve futbolcular Ereğli Emniyet Müdürü Muammer Tayfun Girgin makamında ziyaret ettiler.

Kulüp Başkanı Bilgin Kamış Müdür Girgin'i sezonun ilk maçına davet ederek takım hakkında bilgi verdi.Ereğli Emniyet Müdürü Muammer Tayfun Girgin ise Kamış'a nazik ziyaretleri ve sezonun ilk maçına davetleri teşekkür ederek, "Takımımızın iyi bir başlangıç yaparak başarılı bir sezon geçirmelerini temenni eder, yeni sezonun hayırlı olmasını dilerim. Maça gelip destek vereceğim. " dedi.Takımla ilgili bilgi veren Beta Trafo Ereglispor başkanı Bilgin Kamış destek için teşekkür etti.

Beta Trafo Ereğlispor'dan Ağır Ceza Reisine ziyaretBeta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, İdari Kadro ve futbolcular Ereğli Ağır Ceza Reisi Sinan Özbek'i makamında ziyaret ettiler.

Kulüp Başkanı Bilgin Kamış Ağır Ceza Reisi Sinan Özbek'i sezonun ilk maçına davet ederek takım hakkında bilgi verdi.Özbek ise Kamış'a nazik ziyaretleri ve sezonun ilk maçına davetleri teşekkür ederek, ilk maçta Ereğli spora başarılar diliyorum. İlk maçı tribünde izleyeceğim, dedi. Kulüp Başkanı Bilgin Kamış Ağır Ceza Reisine forma hediye etti.

Editör: TE Bilisim