BAL Ligi 4’üncü Bölge 2’inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 9’uncu haftasında deplasmanda Su Durağı Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Karaman Su Durağı Stadı’nda oynanan maça iyi başlayan taraf Su Durağı Gençlerbirliği oldu. İlk yarının 6’ıncı dakikasında kazandıkları penaltıyı gole çeviren Su Durağı Gençlerbirliği takımı 1 – 0 öne geçti. İlk yarının devamında üstünlüğünü ortaya koyan Beta Trafo Ereğlispor dakika 21’de Semih Atıl’ın attığı golle skoru 1 – 1’e getirdi. İlk yarı da başka gol olmadı ve taraftar soyunma odasına beraberlik ile gitti.

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, yaptığı iki değişiklik ile ikinci yarıya hızlı başladı. Sağlı sollu ataklar ile rakip kaleye giden Beta Trafo Ereğlispor, maçın 67’inci dakikasında kazandığı serbest vuruşta Su Durağı Gençlerbirliği oyuncusunun kendi kalesine attığı golle 2 – 1 maçta öne geçti. Maçta üstünlüğünü koruyan Beta Trafo Ereğlispor, bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremedi ve maç 2 – 1 Beta Trafo Ereğlispor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Beta Trafo Ereğlispor bu galibiyet ile puanını 19’a çıkararak, Sarayönü ile arasındaki puan farkını 2’ye indirerek zirve aşkını sürdürdü.

Beta Trafo Ereğlispor ikinci yarının ilk maçında ise Sarayönü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilisim