BETA TRAFO EREĞLİSPOR, GALİBİYETLERE DEVAM EDİYOR 
Beta Trafo Ereğlispor, ligin 8’inci haftasında evinde karşılaştığı Isparta 32 Emrespor’u Sefa Ayberk Yürür’ün attığı golle 1  - 0 yendi. Galibiyetin primleri ise Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’dan geldi. 
BAL Ligi 4’üncü Bölge 2’inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 8’inci haftasında evinde Isparta 32 Emrespor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Stadyumu’nda dolu tribünlerde oynanan maça iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, dakika 20’de Sefa Ayberk Yürür’ün uzaktan attığı şık golle 1 – 0 öne geçti. Maçta golü bulan Beta Trafo Ereğlispor golden sonra da iyi oyununu sürdürürken rakip takım oyuncuların yapmış olduğu tahrikler sonucu saha bir anda karıştı. Sahanın karışmasının ardından Beta Trafo Ereğlispor’dan Süleyman Köse, Isparta 32 Emrespor’dan ise Fahri Küçükkurt kırmızı kart gördü. Maçın geri kalanını iki takımda 10 kişi oynamak zorunda kaldı. 
Kırmızı kartlardan sonra da iyi oyununun sürdüren Beta Trafo Ereğlispor, rakip kaleye sağlı sollu ataklarla gitse de golü bulamadı ve maçın ilk yarısı Beta Trafo Ereğlispor’un 1 – 0 üstünlüğü ile sonuçlandı. 
Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyarak sahadan 1  - 0’lık sonuçla galip ayrıldı. 
Maç sonu Isparta 32 Emrespor futbolcuları yenilgiyi kaldıramadı ve Beta Trafo Ereğlispor futbolcularına saldırdı. Çıkan arbede polisin araya girmesiyle sona erdi. 
Beta Trafo Ereğlispor aldığı galibiyetle beraber puanını 16 yaparak maç fazlasıyla 2’inciliğe yükselerek zirve inadını sürdürdü. 
“GALİBİYET PRİMLERİ ZÜBEYİR DURSUN’DAN”
Maç sonu takıma daha önce galibiyet prim sözü veren Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, maçtan sonra soyunma odasına girerek galibiyet primlerini kendi eliyle dağıttı. Galibiyetten dolayı takımı kutlayan Dursun, Ereğlispor’un her zaman yanında olduğunu ve şampiyonluk yolunda ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydetti.

Editör: TE Bilisim