BAL Ligi 4’üncü Bölge 2’inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 2’inci yarısı için hazırlıklara başladı. Antrenör Ertuğrul Sanlav yönetiminde Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenman kısa bir toplantı ile başladı. 
Futbolcuların eksiksiz şekilde katıldığı antrenmanda toplantının ardından ısınma hareketleri, dar alanda top kapma, bireysel çalışmalar ve dar alanda küçük kalede gerçekleştirilen maçlar ile antrenman sona erdi. 
“ÇALIŞMALARIMIZA GÜZEL BİR ŞEKİLDE BAŞLADIK”
Ligin 2’inci yarısı için çalışmalara başladıklarını ve dün kısa bir ısınma çalışmasının ardından bugün yoğun bir antrenman temposuna girdiklerini kaydeden Antrenör Ertuğrul Sanlav; “Lige iyi başlamasak da güzel toparlayıp ligi liderin 2 puan arkasında bitirdik. Tüm futbolcularıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yolda verdikleri emeklerden dolayı. Şimdi de hızlı bir şekilde 2’inci yarının planlarını yaparak antrenmanlarımıza başladık. Pazar gününe kadar Ereğli’de günü çift antrenmanlar ile tamamlayıp, ardından 10 Ocak’ta Antalya kampını gerçekleştireceğiz. Kamp süreci boyunca da güzel bir çalışma gerçekleştirip 2’inci yarının ilk maçı olan lider Sarayönü ile karşılaşacağımız maçın detaylarına hazırlanacağız. Güzel bir kamp süreci gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Sezona da bomba gibi girip istediğimiz sonucu alarak ligi lider bitirmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim