Antrenmanlarda; performansını sonuna kadar yansıtan, içerde dışarıda her maçta kendini ortaya koyan oynadığı bütün maçlarda geriye de düşse maçı kazanmasını bilmek 8 de 8 yapmak doğru çalışmanın eseridir. Onun için en önemli şeyi yani disiplinli çalışmayı elden bırakmadan, konsantrasyonumuzu düşürmeden ikinci devreyi de iyi bir şekilde bitirip Ereğli’mize hak ettiği yeri yani en üstü, kupayı ve 1. Lige çıkan takımı hediye edeceğimize bütün ekibimizle inanıyorum. İlk antrenmandan bu yana bıkmadan usanmadan işini ciddiyetle ele alan ve verilen bütün görevleri harfiyen yerine getiren fedakâr sporcu grubumuza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediyemiz Hukuk İşleri Müdürü ve İdari İşler Sorumlumuz aynı zamanda kulüp menajerimiz Bülent Özgüven ise “Başta yönetimimiz olmak üzere teknik kadro ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum.  Sezon başında zor olanın iyi bir ekip kurmak olduğunun bilincindeydik. Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya ve şehrimize yakışan bir takım kurarak işe başladık. Elde ettiğimiz başarı yani namağlup ve set vermeden lider olarak devreyi bitirmek aslında zoru başardığımızı gösteriyor. Takımımızla ne kadar gurur duysak azdır. Hepsi birbirinden değerli hepsi başarı için çalışan bir ekibimiz var. Hedefimiz olan 1. Lige yükselmeyi çok istiyoruz. Başta bizlere güvenen ve inanan, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya, sponsorlarımıza ve bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz, Ereğli daha iyilerine layık ve sporcularımız bunu başaracak güçteler.” dedi.

Kulüp Başkanı Şamil Kürşad Ertekin ise “Andre Gide “açılmadık kanatların genişliği bilinmez” der. 25 Haziran’da ilk antrenmana çıktığımızda bizde bilmiyorduk. Uçmaya hazırlanan bir kartal edasıyla kanatlarımızı palazlandırdık. 25 Ekim’de ki ilk maçtan bu yana da çıktığımız bütün maçlarımızda rakiplerimize saygı duyarak güzel işler başardık. Devreyi de beş puan farkla namağlup ve set vermeden lider bitirmenin hazzını yaşıyoruz. Böyle başarılı bir kulübün ve ekibin idarecisi olmak çok gurur verici. İlk etabı hedeflediğimiz gibi bitirdik. Büyüklerimizden öğrendiğimiz “sporda dün yoktur yarın vardır” düsturu gereğince şimdi daha çok çalışacağız. Yönetim Kurulu olarak başta Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin OPRUKÇU’ya, sponsorlarımıza ve bizlere destek olan herkese sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden sporcularımıza teşekkürler ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim