BAŞKAN KAMIŞ: “ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, Ereğlispor’un ilk yarıda yaptığı hataları tekrarlamadan ikinci yarıda güzel bir futbol ile ligi şampiyon bitireceklerini söyledi. 
Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, BAL Ligi 4’üncü Bölge 2’inci Grupta mücadele eden Ereğlispor’un ilk yarıyı liderin 2 puan gerisinde 3’üncü sırada bitirmesinin ardından ilk yarının değerlendirmesinde bulundu. Başkan Kamış, ikinci yarıda güzel bir mücadele örneği ile ligi şampiyon bitireceklerini kaydetti. 
“İLK 2 HAFTANIN ARDINDAN GÜZEL TOPARLADIK”
Lige 2 yenilgi ile başladıklarını ardından ise güzel toparladıklarını ve şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını kaydeden Başkan Kamış; “İlk 2 hafta bizim için çok zor geçti. Beklemediğimiz şekilde 2 mağlubiyet ile lige başladık. Ardından bir toplantı ile takımı nasıl toparlarız diye istişarelerde bulunduk. Ardından 4 takviye ile güzel bir havaya girdik. İlk 2 haftanın ardından oynadığımız 7 maçta sadece Akşehirspor’a 2 puan bıraktık. Onun dışında oynadığımız 6 maçı kazanarak 19 puan ile liderin 2 puan gerisinde zirveye ortak olduk. Seri galibiyetler ve güzel bir futbol ile şunu görmeye başladık. Takımımız galip gelmeye alıştı ve ne olursa olsun galibiyet için mücadele ediyorlar. Buda yönetim olarak bizleri mutlu ediyor. İkinci yarının ilk maçında lider Sarayönü ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maç ligin kaderi için çok önemli oradan mutlak galibiyet ile çıkıp zor Sarayönü deplasmanından lider olarak dönmenin hesaplarını yapıyoruz. Ereğlispor bu ligi oluşturduğu güzel hava ile ‘Şampiyon Bitirecek’ ben Kulüp Başkanı olarak buna inanıyorum” dedi.  
“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Ligin 2’inci yarısı başlamadan transfer çalışmalarına başladıklarını olumlu görüşmeler gerçekleştirerek takıma yeni takviyelerin de kazandırılacağını kaydeden Kamış; “Biz 2’inci yarının planlamasını ilk yarı bitmeden yapmaya başlamıştık. Ardından Isparta 32 Emrespor maçından sonra yaşanılan olaylarla beraber bu süreci hızlandırdık. Takımımıza fayda sağlayacak nokta transferler yapmaya hazırlanıyoruz. Mevcut olarak oynamış, hazır oyuncuları takıma kazandırmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz var hocamızla da sürekli olarak istişarelerde bulunup bu eksiklikleri giderip 2’inci yarıya bomba gibi girmeyi hedefliyoruz”
“ÇALIŞMALARIMIZ 5 OCAK TARİHİNDE BAŞLAYACAK”
Takımın toparlanma süreci ve kamp noktasında da bilgiler aktaran Başkan Kamış şunları kaydetti: “Hocamız ile yaptığım görüşmelerde takımın 5 Ocak’ta top başı yapacağını öğrendim. Takımımız toparlandıktan sonra 10 Ocak tarihine kadar Ereğli’de antrenmanlarımıza başlayacağız. Ardından 10 Ocak tarihinde Antalya kampımız olacak. Antalya kampının oluşmasında emeği geçen Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’a ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Takımımız Antalya da güzel bir kamp süreci geçirdikten sonra tekrar Ereğli’ye dönerek 30 Ocak tarihinde oynanacak Sarayönü maçının hazırlıklarını sürdürecek. Bu süreçte transfer tahtası 17 Ocak tarihinde açılacak olsa da görüştüğümüz futbolcuları da Antalya kampına dahil etmek istiyoruz. Onlarda bu süreçte hem kulüp ile hem de arkadaşlarıyla kaynaşmasını istiyoruz.”
“ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EREĞLİ’NİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUZ”
Ligdeki konum ve Ereğli’nin profesyonel liglerde temsil edilmesi için tüm Ereğlililerin takıma sahip çıkması gerektiğine de vurgu yapan Başkan Kamış; “Şampiyonluk yolunda tüm Ereğlili hemşehrilerimizi takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu takım çok güzel yerlerde Ereğli’yi temsil edecek bunun da inancını taşıdığımı belirtmek isterim. Yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Yeter ki takımlarına sahip çıksınlar desteklerini esirgemesinler. Bu şehrin bürokratları, siyasileri, iş insanları, esnafları da takımın yanında olsun. Başka Ereğlispor yok. Bu zamana kadar takımın yanında olan Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya, Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’a, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz’a, iş insanlarıma, esnaflarımıza da teşekkürü bir borç biliyorum. Yolun sonu şampiyonluk diyor, herkesi Ereğlispor’a desteğe davet ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Bilgin Kamış

Editör: TE Bilisim