2020 yılında, çalışmalarımızın bir kısmını gerçekleştirdik yarım kalan çalışmalarımız oldu. Bunun nedeni, dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizi de uzunca bir süredir etkisi altına alan Koronavirüs kaynaklıdır. Hastalık sadece bizleri değil, ülkemizdeki ve dünyadaki herkesi bir şekilde etkiledi.

Önceden aldığımız önlemler her ne kadar güzel sonuçlar verse de, maalesef normalleşme sürecinde biraz ipin ucunu kaçırmamızdan dolayı vakalar yeniden tırmanışa geçti. Fakat devletimizin aldığı yeni tedbirler ve çalışmalarla birlikte Allah’ın izniyle bununda üstesinden geleceğimize inancım tamdır.

Bunun yanında 2020 yılında birçok afetle karşı karşıya kaldık. Özellikle depreme dayalı kayıplarımız oldu. Birçok vatandaşımızı kaybettik. Bunun acısını yüreklerimizin en derinlerinde hissediyoruz.

Son olarak, 2020 yılında partimizin tüm kongreleri tamamlandı. Buradan Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarında güven tazeleyen ya da yeni seçilmiş başkanlarımızı tebrik ediyorum.

Partimizin 14 Mart 2021 yılında yapılacak olan Büyük Kurultayında, Türk siyasetinde aktif ve ülke meselelerinde yapıcı misyonuyla ihanetin karşısına dikilen Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendinin etrafında kenetleneceğimizi buradan ikrar ediyorum.

Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır. Bizler her yıl olduğu gibi bu yeni yıl da üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, Ereğli’mizi ve Ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice güzel yıllara birlikte kavuşacağız.

Bu düşüncelerle, başta 1 Ocak 2021 yılında Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin yeni yaşını kutluyor, 2020 yılında vatan için şehit düşen şehitlerimize, Koronavirüs ve deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, milletimizin ve tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, 2021 yılında herkese sağlık, huzur, başarı ve bereket getirmesini temenni ediyorum.

Editör: TE Bilisim