İYİ Parti Ereğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Soner Barış Uygur, yönetimiyle birlikte partideki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Uygur, istifalarına gerekçe olarak parti yönetiminin pasifliğini gösterdi.

İYİ Parti Ereğli teşkilatında bugün istifa şoku yaşandı. Ereğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Soner Barış Uygur, partisindeki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Uygur istifa dilekçesinde şunları kaydetti:

“İYİ Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanlığı olarak son dönemlerde ilçe başkanlığına partimizin gelişmesi ve üye sayımızın artırılmasıyla ilgili sunulan bütün projelerin reddedilmesi, ilçe gençlik kolları başkanlığı olarak kendi imkanlarımızla yaptığımız projelere ilçe başkanı tarafından hakaret ve tepki görmemiz sonucunda İYİ Parti Ereğli Gençlik Kolları başkanı ve yönetimi olarak ilçe yönetimindeki görevlerimizden istifa ediyoruz.”

Soner Barış Uygur, benzer bir açıklama da sosyal medya hesabından yaptı ve parti yönetimini pasiflikle suçladı. Uygur, “İYİ Parti Ereğli ilçe teşkilatının son zamanlardaki gençlik kollarına karşı takınmış olduğu tavır, yapılan çalışmalara müdahale etme, gençlik kollarını tanımama ve ilçe teşkilatındaki pasiflik nedeniyle Ereğli İlçe Gençlik Kolları yönetimindeki görevlerimizden istifa ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim