Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ile hayırsever iş insanı Halil Ercan arasında 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptırılmasına dair protokol imzalandı.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleşen protokol imza töreninde konuşan Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç “Ereğli İlçesi Türbe Mahallesi’nde yaklaşık 520 metrekare yüzölçümü bulunan arsa üzerinde yaptırılacak 112 istasyonumuz çok daha modern şartlarda bölge halkımıza sağlık hizmeti sunacaktır” dedi. Güzel ve anlamlı bir hayır hizmetini yapma kararı alan iş adamı Ercan’a teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Prof. Dr. Koç, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz böylesine önemli günlerde hayırsever vatandaşların verdiği desteğin kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi. Tüm dünyayı sarsan ve hemen hemen bütün alanlarda etkisini gösteren Kovid-19 salgınına rağmen şehirde sağlık yatırımlarının devam ettiğini belirten Koç, “Sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden hizmet sunuyorlar. Bizler de onlara sağlıklı ortamlar sağlamaya gayret ediyor ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda şu ana kadar 27 istasyonumuzu yeni yerlerine taşımayı başardık. Amacımız bu sayıyı daha yüksek rakamlara getirebilmektir. Hayırsever vatandaşlarımızın ve devletimizin bizlere verdiği destekle hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyor, hizmet kalitemizi her geçen gün artırmak ve vatandaşlarımızı mutlu etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Hayırsever iş adamı Ercan da “Bu tür hayır hizmetlerinde bulunmak bizleri son derece mutlu ediyor. Şehrimize ve ilçemize sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Projemizi kısa bir süre içerisinde tamamlayarak teslim etmek istiyoruz. Beni teşvik eden Ereğli İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yavuz'a teşekkür ederim. Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim