BAŞKAN OPRUKÇU'DAN AÇIKLAMA

Kıymetli hemşehrilerim;
Hepinizin bildiği gibi Ereğli belediye Başkanlığı olarak siz saygıdeğer hemşehrilerimize bir fazla hizmet edebilmek için Covid 19 salgınının getirdiği ağır şartlara rağmen canımızı dişimize takarak yoğun bir gayret sarf etmekteyiz.
Bu gün de yine aynı azimle belediye ekibimiz Cuma pazarının, pazar yeri içini asfaltlayıp siz sevgili hemşehrilerimizi rahat ettirebilmek için mesai saati bitmesine rağmen çalışmalarına devam etmiştir.
Ancak, ekibimiz asfalt çalışması yaptığı sırada, trafiğe kapalı alanda, insanlıktan çıkmış aşağılık bir şehir eşkıyası trafiğe kapalı olan alana girerek, çalışmalara engel olmuş ve alçakça, asfalt çalışması yapan kardeşimize silahlı saldırıda bulunmuştur.
Şüphesiz bu saldırı, saldırıya uğrayan personelimizin şahsında yediden yetmişe bütün Ereğli halkına yapılmıştır.
Bu sıkılan kurşunun muhatabı bütün Ereğli halkıdır.
Bu hain saldırı doğrudan Ereğli’mizin huzurunu, Ereğli’mizin hizmetlerini ve Ereğli’mizin birlik beraberliğini hedef almıştır.
Ancak şunu herkes bilsin ki, dün olduğu gibi, bugün de ve yarın da belediye başkanı Hüseyin OPRUKÇU ve Ereğli Belediyesi olarak meydanı çara çakala, ite kopuğa bırakmadık, bırakmayacağız.
Bu tür hain saldırıların bizi yıldırması asla mümkün değildir.
Bilakis daha da kararlı bir şekilde, daha büyük bir azim ve şevkle yolumuza ve hizmetlerimize devam edeceğiz.
Yola çıkarken yegâne düsturumuz olan ‘Huzur Şehri Ereğli’ sevdamızı muhakkak gerçekleştireceğiz. 
Bu vesileyle Ereğli’mize yapılmış olan bu alçak ve hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum.
Bu alçaklığın Adalet ve Allah indinde kimsenin yanına kar kalmayacağına, bir gün muhakkak belasını bulacağına yürekten inanıyorum.
Saldırıya uğrayan belediye personelimize geçmiş olsun dileklerimle birlikte Rabbimden acil şifalar diliyorum.
Belediye başkanı olarak, çalışmalarında her daim yanlarında olduğum ve olmaya devam edeceğim bütün Belediye personelimize başarılar diliyor, siz saygıdeğer hemşehrilerime de sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI 
HÜSEYİN OPRUKÇU

Editör: TE Bilisim