Başkan Oprukçu’ya vatandaşlardan sıcak ilgi

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli’nin cadde, sokak ve parklarında vatandaşlarla buluştu. Oprukçu, her görüştüğü ve sohbet ettiği kişiden yoğun ilgiyle karşılaştı.
Başkan Oprukçu’nun vatandaşlarla buluşması samimi görüntüleri de beraberinde getirdi. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinin verdiği sıkıntı nedeniyle, karşısında Başkan Oprukçu gören ilçe halkı başkanına sıcak ilgi gösterdi. İçten samimi sohbetlerin gerçekleştiği buluşmada vatandaşlar içini Oprukçu’ya döktü.
‘YAŞLI TEYZENİN OPRUKÇU SEVGİSİ’
Oprukçu’nun kendine has sıcak o sohbetlerinde vatandaş ile kaynaşması gerçekten görülmeye değerdi. Bir teyzemizin samimi itirafı ise Oprukçu sevgisini gün yüzüne çıkardı, o yaşlı teyzemiz şu ifadelerde bulundu; ‘’Beni dinle beni dinle yemin ederim bak, Sana benim oğlum oy verdi ben vermedim. Ben asla yalan söylemem, ama seni içimden seviyorum vallahi seviyorum billahi seviyorum seni’’ ifadelerinde bulundu. Bu açık sözlü teyzemizin samimiyet içeren konuşmasında; harbilik, samimiyet ve dürüstlük budur dedirten bir konuşma olarak buluşmaya yansıdı. 
İşte görüşmeye damga vuran sohbette bu olsa gerek, Günümüzde böyle açık sözlü insana hele oy atma meselesinde zor rast gelinir diyoruz.
Belediye Başkanı Oprukçu’nun Ereğli parklarındaki vatandaşlarla kucaklaşması gerçekten ses getiren bir görüntüyü ortaya çıkarttı. Çünkü siyasi ve ekonomik sıkıntıların olduğu bu süreç de, vatandaşı dinleyen ve kendisine oy vermediğini de özellikle belirten o kişinin sevgisini kazanmaktır. 
Bir siyasetçi ve Başkan için olumlu ve özlenen görüntülerin ortaya çıktığı bir buluşma oldu.

Editör: TE Bilisim