Kamuoyunun dikkatine!
    İki yıllık dönemin sonunda, önümüzdeki üç yılın hem belediyemiz hem çalışanlarımız hem de hemşehrilerimiz açısından daha verimli bir hizmet sunabilmek için dün bütün personelimizle pandemi şartlarına uygun olarak bir toplantı gerçekleştirdik.

    Bu çerçevede belediyemizin çalışma düzenini yeniden yapılandırmak ve özellikle de Temizlik hizmetleri, Park Bahçeler gibi vatandaşımızın doğrudan muhatap olduğu birimleri daha verimli hale getirmek için çalışanlarımızın bir kısmını sadece 3-5 günlük izine ayırdık. 

    Ne hazindir ki bizim bu uygulamamız tamamen çarptırılmış yalan ve iftirayla itibar cellatlığına soyunularak İP tarafından TBMM’ne taşınmış, CHP, Sözcü, Cumhuriyet gibi kirli ittifak paydaşları da iftira kampanyasına girişmiştir.

    Herkes bilsin ki Belediye başkanı olduğum günden beri hangi partili olursa olsun tek bir kişiyi dahi işinden, aşından ekmeğinden etmiş değilim. Hele de mübarek Ramazan ayına girerken insanların ekmeğiyle oynayacak kadar haysiyet fukarası değilim.

    Her konuda olduğu gibi, Fetö soslu, PKK-HDP yancısı zillet korosu bu konuda da kirli ve karanlık yüzlerini bir kez daha göstermişlerdir. Herkes bilsin ki bizim üzerimizden Cumhur İttifakını yıpratmaya tevessül eden zillete buradan ekmek çıkmayacak ve ayakları ipe dolanacaktır..

Editör: TE Bilisim