Yine İlçemiz meydana gelen Otodan Hırsızlık olayı kapsamında; olayın şüphelisi suça konu hırsızlanan amfi ile birlikte yakalanmış, amfi sahibine teslim edilmiş, adli mercilere sevk edilen 1 (bir) şüpheli şahıs ise mahkemece tutuklanarak Ereğli cezaevine gönderildi.

Ereğli'de iki şahıs arasında yaşanan tartışma neticesinde meydana gelen Kasten Yaralama ( Tüfek ile ) olayı kapsamında; adli mercilere sevk edilen 1 (bir) şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, 1 (bir) şüpheli şahıs ise mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İlçemizde faaliyet gösteren 1 kahvehanede kumar oynandığı tespit edilmiş, kumar oynayan 4 şahsa 5326 sayılı kanunun 34. maddesince 4*1225=4900 TL idari para cezası uygulanmış, işyeri sorumlusu hakkında ise Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama suçundan adli işlem başlatılmış, ayrıca şahıslarla ilgili Hıfsısıhha Kanununa göre işlem yapıldı.

 İlçemizde faaliyet gösteren 1 kahvehanede 12 şahsın iskambil kâğıtları ile oyun oynandığı tespit edilmiş, oyun oynayan şahıslar ve işyeri sorumlusu hakkında Hıfzıssıhha Kanununa gereğince gerekli idari işlem başlatıldı.

 Ereğli polisinin suç ve suçlularla etkin mücadelesi sürüyor.

Editör: TE Bilisim