EREĞLİ’DE SULAMA HAVUZU CAN ALDI  2 KİŞİ ÖLDÜ 

Ereğli’de Havuza düşen kişiyi kurtarmak için girdikleri havuzda boğuldular.
Olay, Ereğli iYeniköy Mahallesinde bir elma bahçesinde meydana geldi. Elma bahçesinde çalışan tarım işçileri bahçede bulunan sulama havuzuna düşen arkadaşlarını kurtarmak için havuza atlayan iki arkadaş havuza düşen kişiyi kurtardılar ama kendileri feci şekilde can verdiler.
Edinilen bilgiye göre Yeniköy Mahallesinde bulunan bir elma bahçesinin sulama havuzuna, bahçede çalışmakta olan ve yemek molasında meydana gelen üzücü olayda Suriye uyruklu Muhammed İ. İsimli işçi havuza düştü onun çığlıklarını duyan arkadaşları Suriye Uyruklu Ali İ. ve Türk vatandaşı Osman K. olduğu  belirtilen iki kişi hemen yardım etmek için havuza atladı yapılan kurtarma çalışmasında Muhammed İ. Kurtardılar ama kendileri havuzun soğuk sularında can verdiler.
Olay yerine Niğde ve Bor ‘dan Afad, 112 ambulans , itfaiye ve Ereğli Jandarma ekipleri sevk edildi. Havuzun suyunun boşaltılmasıyla 2 cansız beden Afad ekipleri tarafından çıkartılarak Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından iki kişinin cansız bedeni Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Jandarma soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim