“ESERİNİN ÜZERİNDE İMZASI OLMAYAN YEGANE SANATKAR: ÖĞRETMEN”

Öğretmen; toplumun kutup yıldızı, ümit ışığı, geleceğin güvencesi, eğitimin sigortadır.

17 MİLYON FİDE VE FİDAN DESTEĞİ 17 MİLYON FİDE VE FİDAN DESTEĞİ

Türkiye’nin muasır medeniyetleri seviyesi ve dünya milletleri nezdinde saygınlığının artmasını sağlayacak nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinin vazifedarıdır.  
Öğrenmenin yaşam boyu devam ettiği bir süreçte hayatımızın her evresinde Öğretmenlerimiz vardır.
Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aileden sonraki ikinci durağı olan, okul kurumunun taşıyıcı kolonlarıdır. Onlar, Lider Ülke Türkiye’sinin yarınlarını hazırlamak için canla başla çalışmakta, birçok zorluklara göğüs germektedirler. Onların sorunlarının biran önce çözülmesi en büyük dilek, temenni ve mücadelemizdir. 

Bunun yanında toplumumuzda, milli bir duruş kaygısı taşımayan insanların çoğalması ile milletimizin birliğini ve geleceğini tehdit eden yabancılaşma, kimliksizleşme, milli kültürün aşınması, bilgi toplumundan uzaklaşma en önemli sorun olarak Türkiye’nin karşımızdadır. 
Bunu bozulmayı düzeltecek, toparlayacak yine Öğretmenlerimizdir. O yüzden bu zamanda Öğretmenlerimize her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır.

Bu düşüncelerle, başta büyük Türk milletinin başöğretmeni Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e, Türk devletinin yükselmesi ülküsü ile mücadele etmiş Ülkü şehidimiz Ertuğrul Dursun Önkuzu’ya son Ülkü şehidi Öğretmenimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na ve bu hafta hain saldırı sonucu şehit olan Öğretmenimiz Ayşenur Alkan’ı ve geçtiğimiz yıllarda bölücü teröre maruz kalarak hunharca şehit edilen kahraman öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyorum.

Av. Musa YILMAZ - MHP Ereğli İlçe Başkanı

Editör: Haber Merkezi