YARALILARI ZİYARET ETTİ
Konya Valisi Özkan, otobüs kazası ile ilgili açıklama yaptı 

Adana’daki Gençlik Şöleninden dönen Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs devrilmesi sonucu 3 kişi ölmüş, 41 kişi de yaralanmıştı. Ereğli’ye getirilen yaralıları ziyaret eden Vali Özkan “Durumu ağır olan 6 kişi Konya’ya sevk edildi” dedi. 


Adana’daki Gençlik Şöleninden Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, Adana-Niğde Otoyolunda kontrolden çıkarak şarampole devrilmiş, kazada 3 kişi ölmüş, 41 kişi de yaralanmıştı. 

PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR PİR ÖMER VE HACI MÜTAHİR CUMHUR DİYOR

Yaralılardan 18 kişi, Konya Ereğli Devlet Hastanesine getirildi. Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tedavi altına alınan öğrencileri hastanede ziyaret etti. 

Ziyaretin ardından kameralar karşısına geçen Vali Vahdettin Özkan açıklamalarda bulundu. Özkan, “Evet, öncelikle vefat eden kardeşlerimiz var kendilerine Allah’tan rahmet diliyoruz. Konya’mıza Ereğli ilçemize 18 yaralı getirildi. Sabah saatlerinde maalesef böyle üzüntülü bir kaza haberi aldık. Allah beterinden korusun. Buraya gelen 18 yaralımız var. Bunlarla ile ilgili bilgi verecek olursak, 6 tane hastamızın daha ileri tedavi için Konya'ya sevk ettik. Şu anda 12 kardeşimiz burada tedavi görüyor. Burada olan kardeşlerimizin genel durumu iyi. Konya’ya sevk edilen yaralılardan 2 kişinin durumu biraz daha ciddi. Yaralılar ile ilgili tetkiklerimiz devam ediyor. Kaymakamlığımız, Jandarmamız, Emniyetimiz, Büyükşehir ve İlçe belediyelerimiz bütün unsurlarımızla birlikte hem kaza yerinde hem de hastanede koordineli bir şekilde çalıştı. Özellikle Başhekimimiz ve sağlık çalışanlarımız seferber halinde yararlılara müdahale ediyor. Ailelerimize çok geçmiş olsun diliyorum. Tekrar vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi