Oymak Güven Tazeledi

Ereğli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kongresi yapıldı. Gwangjin Parkta gerçekleşen kongrede üyelerin güvenoyunu tekrar alan Mustafa Oymak yeniden Kooperatif Başkanlığına seçildi.

Konya Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz, Konya 20. Bölge Birliği Başkanı Ankara Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baybağan, Konya Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Turgut, Oda Başkanları ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirilen Olağan Kongre divan heyetinin oluşması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Gündem maddelerinin okunup ibra edilmesinin ardından tek aday olarak kongreye giren mevcut Başkan Mustafa Oymak üyelerin oyları ile yeniden Başkan seçildi.

Oymak bir teşekkür konuşması gerçekleştirerek, “Bana ve ekibime gösterdiğiniz güvene ve desteğe teşekkür ederim. Allah hiçbirinizi hakim ve hekim önüne çıkartmasın” dedi.
Ereğli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 20. Bölgede en iyi 5 kooperatif arasında yer aldığını kaydeden Başkan Oymak, “Bu başarı her ne kadar bize yazılsa da aslında bu başarı sizlerin eseridir. Çünkü sizler bu kooperatife sahip çıktınız. Bizlere yol gösterdiğiniz, ayağımızın sağlam zemine basmasını sağladınız. 20. Bölgede 5. Sıradayız ama Türkiye genelindeki 958 kooperatif arasında ise 93. Sıradayız. İşte asıl başarı bu sıralamada yatıyor. Çünkü başarı işimizi doğru yaptığımızın en büyük göstergesidir. Biz sizlerle biriz, sizlerle güç birliği yapıyoruz. İnşallah bundan sonraki hedefimiz bu çıtayı daha da yukarı taşımak olacaktır. Hepinize şahsıma ve ekibime göstermiş olduğunuz desteğe bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kooperatifin kalkınmasında emeği geçenlere plaket verildi ve kongre sona erdi.
Ereğli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yönetiminde ise şu isimler yer aldı.
Mustafa Oymak, Abitter Türemen, Dede Öğütlü, Ahmet Dinç ve Ekrem Taşkıran.

Editör: TE Bilisim