SAADET PARTİSİ EREĞLİ İLÇE BAŞKANI MEHMET AKAR OLDU

Saadet Partisi Ereğli İlçe Teşkilatı 6. Olağan Genel Kongresi, Ereğli Site Düğün Salonu’nda yapıldı. Yapılan kongrede tek liste ile seçime girilirken, mevut başkan Mehmet Akar yeniden ilçe başkanı seçildi.
Kongreye Saadet Partisi parti sözcüsü Birol Aydın, çevre ilçe teşkilat başkanları, CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, Millet ittifikı Ereğli Belediye Meclis Üyesi Ömer Süllü ve partililer katıldı.
Parti kongresinde konuşma yapan parti sözcüsü Birol Aydın, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin planlı bir politika ile güçsüz bırakılmaya çalışıldığını ifade etti. Aydın, konuşmasında, AK Parti’nin 20 yıldır ülkeyi yöneten bir parti olarak halen vatandaştan süre istediğine de dikkat çekti. Türkiye’nin bugün gelmiş olduğu durum bir beceriksizliğin sonucu değil, bilinçli bir şekilde uygulanan bitirme politikasının eseri olduğunu da belirten Aydın, “Köylünün topraktan çekilmesi, köylünün köylerini terk ettirilerek büyükşehirlere zorlanması, üreticinin üretemez hale getirilmesi, iktidarın, Türkiye’yi güçsüzleştirmek isteyen BOP’u adım adım uygulamasının sonucudur” dedi.

İktidarın, bütün yatırımı betona gömdüğünü de söyleyen Birol Aydın, “Gençlerin işsizliğine çözüm bulacak yatırımlar yok. Ekonomik kaygıları ortadan kaldıracak, üretime yöneltecek yatırımlar yok” dedi.
Konuşmanın ardında oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucunda Saadet Partisi Ereğli İlçe Teşkilatının yeni yönetimi şu şekilde belirlendi:

Başkan: Mehmet Akar
Yönetim Asil Üyeler
İlker Ertürk
Ertuğrul Küçükkurt
Ömer Yamaner
Abdullah Ok
Nazım Seyhan
Faruk Topuz
Fuat Sevinç
Yusuf Alagöz
Muhammed Peynirci
Hüseyin Karabaş
Asım Durmuş
Ahmet Ayata
Oğuz Maç
Harun Buldu..

Editör: Haber Merkezi