DALKILIÇ, MÜCADELEMİZ BAŞTA 3 HARFLİ MARKETLERLE OLACAK

Ereğli esnaflarından Kwanjin Park İşletmecisi Osman Dalkılıç, Ereğli Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Oda üyeleriyle bir aile gibi olacaklarını söyleyen Dalkılıç, Covid19 salgını sürecinde bakkal ve bayiler odasi üyeleri olarak çok sıkıntı çektiklerini ifade eden Osman Dalkılıç; “Esnafın sorunları çok büyük, pandemi döneminde çok sıkıntılar çektik ancak mevcut oda başkanı hiçbir zaman yanımızda goremedik, sorunlarımıza çözüm bulmak gayret gostermedi. hiçbir zaman kapımızı çalıp halimizi sormadı, desteklerden faydalanmamız için ön ayak olmadı” dedi.

Dalkılıç; “ 3 harfli marketlere Ereğli’nin küçük bakkalı, küçük esnafı ezdirildi. 3 harfli market sayısının sınırlandırılması için tek bir çalışma yapılmadı. 3 harflli marketleri kapattırayamayız ama sınır gelmesi için elbirliğiyle mücadele ederiz. Mevcud yönetim sadece seçimden seçime karşımıza geliyir. Seçimlerden sonra hiçbir zaman esnafın derdine çare olmak için mücadelesi olmadı.  hiç kimseye hiçbir faydası olmadı, Ekip Arkadaşlarimizla biz de bunun için yola çıktık” şeklinde konuştu.

Başkan Adayı Osman Dalkılıç; “Mevcut başkan 25 yıldır bu odanın başkanı, 25 yılda ne yapmış. Oda binası bile atıl durumda, zincir marketler karşısında adeta eridik.Oda başkanı olduğumda esnafımızın derdine çare olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağım, telefonum 24 saat olacak. Bizler koltuk sevdalısı değiliz, çalışmak için geliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim