FİLYASYON EKİBİNE VE POLİSLERE CHP’DEN YENİYIL ZİYARETİ 
Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, parti yönetimi ve belediye meclis üyesi Ömer Devrim İşleyici ile birlikte Ereğli İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibini, yılbaşı gecesi görev yapan emniyet personelini, fırınları ve nöbetçi eczaneleri ziyaret etti.
Ereğli İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibini ziyaret eden CHP heyeti, sağlık ordusunun pandemi sürecinde gösterdiği üstün çabanın takdire değer olduğunu söylediler. CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, filyasyon ekibini ziyarette yaptığı açıklamada, “Pandemi sürecinde iki sektörün kıymetini çok iyi anladık. Sağlık sektörü çalışanlarımızın ve çiftçilerimizin, ülkemizin zor zamanlarında en çok ihtiyaç duyduğu iki sektör olduğunu gördük. Pandemi sürecinde halkımızı virüsün olumsuz etkilerinden korunmasında sağlık çalışanlarımızın gösterdiği çaba, gerçekten olağanüstü bir çabadır” dedi. 
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekiplerini de ziyaret eden CHP heyeti, yılbaşı gecesinde halkın huzur ve güvenliği için çalışan polis ekiplerinin yeni yılını kutladı. Halkın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında yaz-kış-gece-gündüz farkı olmadan çalışan polis ekiplerinin yeni yılını kutlayan CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline de teşekkürlerini iletti. 
Fırınları ve nöbetçi eczaneleri de ziyaret eden CHP Ereğli İlçe Teşkilatı, pandemi döneminin dur durak bilmeyen mesleklerinden olan fırıncı esnafına ve eczacılara da teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim