MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa YILMAZ Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

“MÜSLÜMAN’IN VARLIĞINI ALLAH YOLUNDA FEDA ETMEYE HAZIR OLDUĞUNUN İRADESİ VE İFASI: KURBAN BAYRAMI”

Kaynaşma, paylaşma ve yakınlaşma dönemimiz, kucaklaşma vesilemiz bayramlarımızdan bir Kurban bayramına vuslat etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban; İbrahimi inanmışlık, İsmaili teslimiyet, Müslüman’ın tüm varlığını Allah yolunda feda etmeye hazır olduğunun iradesi ve ifasıdır.

Bu bayramdan en büyük beklentim, varlığımız, birliğimiz ve geleceğimiz kurban edilmeden, bin yıllık kardeşliğimizin yaşaması ve yaşatılması, her günümüzün bayram tadında geçmesi, her anımızın iyilik ve kardeşlikle pekişmesi, tefrikaların azalması, çekişme ve çekememezliklerin zayıflaması, fitnecilerin, tezgah ve tertibatçıların umduklarını bulamamasıdır.

Bu duygularla ve büyük ümitlerle karşıladığımız, bu Kurban bayramında sıkıntılarımızı aşacağımız bir bayram olması dileğiyle, başta şehit annelerimiz olmak üzere, Ereğli’li hemşehrilerimizin, Ülkemizin, tüm Türk-İslam aleminin ve gönül coğrafyalarımızda varlık mücadelesi veren insanlığın mutlu, huzurlu ve kutlu bir aydınlığa kavuşacağı, birlik ve dirliğinin kökleşeceği bir bayram olması temennisiyle mübarek Kurban bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor ve tebrik ediyorum.

AYDINLAR MAHALLESİ BİR DAHA DEDİ AYDINLAR MAHALLESİ BİR DAHA DEDİ

Editör: Haber Merkezi