Borsamız Elektronik Satış Salonunda, ilk ürün mısır olarak Ereğli Acıkuyu Mahallesi’nden Kazım Öner’in ürününün borsamız laboratuarında analizi yapılarak uygunluğuna karar verildi.

Başkanımız Zekeriya Ünlü ve Ak Parti Konya Milletvekilimiz Ahmet Sorgun’un ilk satış açılış konuşmasını yapmasının ardından “Elektronik Satış Salonunda” yapılan açık artırma neticesinde söz konusu ilk mahsul Mısır birim fiyatı 1,470 TL.’den (SER-YEM) Ereğli Hayvancılık Yem Gıda L.Ş. Sanayi ve Ticaret A.Ş.” tarafından satın alındı.

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Talha Uzer, Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, borsa üyeleri ve basın mensuplarının da katılımı ile Elektronik Satış Salonunda gerçekleştirilen ilk ürün satışında, ilk ürünü getiren ve mısır ürününün satışı yapılan Üreticimiz Kazım Öner’e Borsamız tarafından ayrıca hediye olarak kol saati takdim edilmiş olup yeni hasat sezonunun tüm ülkemize ve halkımıza hayırlı olması dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program tamamlanmıştır.

Editör: TE Bilisim