ÖZEL EREĞLİ BÜYÜK ZAFER ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVALARI

Özel Ereğli Büyük Zafer Ortaokulunda sınıflar arası Akıl oyunlarında koridor oyunu turnuvası düzenlendi. Yarışmada eğlence dolu anlar yaşanırken, dereceye giren 3 öğrenciye okul idaresi tarafından ödül verilecektir. 

Dereceye giren öğrencilerini tebrik eden akıl oyunları Dersi öğretmeni Fadim KAHRAMAN, Koridor Turnuvası ile öğrencilerin zihinsel gelişimini desteklediklerini kaydetti.“Çocuklarımızın bu yaşlarda öğreneceği her şey onun gelecekteki hayatını, karakterini, kariyerini ve kişiliğini oluşturacaktır. O yüzden çocuklarımızın bu yaşlarda öğreneceği her şey çok önemli. Çocuklarımızı küçük yaşta ne kadar eğitebilirsek, ne kadar bilgi ile donatabilirsek, toplum için işte o kadar bilgili, bilinçli, ahlakla ve kültürlü insanlar yetiştirmiş oluruz. Bu nedenle bu tür sosyal aktiviteleri önemsiyoruz.” dedi.

Özel Ereğli Büyük Zafer Ortaokulu Müdürü Burak SERPEK, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Okul olarak öğrencilerin zihinsel ve fiziksel gelişimine yardımcı olacak sosyal aktivitelere önem verdiklerini belirten SERPEK, “Okul olarak en büyük hedefimiz mutlu ve başarılı öğrenciler yetiştirmek. Eğitimde yapılan her yanlış, bir öğrencinin yani bir değerin kaybolması anlamına geliyor. Bu nedenle öğrencilerimizi bilgileri ölçerek, tartarak verirken bu tür sosyal aktivitelerle de yavrularımızın yetenek ve kabiliyetlerini ortaya çıkarmayı çalışıyoruz. Ayrıca seçerek organize ettiğimiz sosyal aktiviteler sayesinde çocuklarımızın kendilerini ifade etmesini öğrenirken, özgüvenlerini de kazanıyor. Tüm bunları uzun yıllar boyunca tecrübe ettik ve bugün bu kazanımlarımızı öğrencilerimize aktarıyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim