ÖZEL EREĞLİ BÜYÜK ZAFER ORTAOKULU OFİS ETÜTLERİ:

Ereğli’de başarılarını her geçen yıl daha da artıran Özel Ereğli Büyük Zafer Ortaokulunda ofis dersleri uygulaması ile bir adım daha öne geçiyor.
İlçemizde LGS’de üstün başarılar elde eden kaliteli eğitimin adresi Özel Ereğli Büyük Zafer Ortaokulunda, Ofis Etütleri uygulaması ile öğrencilerine birebir takviye dersleri veriyor.
Hafta boyunca normal ders akışında devam eden derslerin sonrasında, öğretmenlerin gözlemlerine bağlı olarak, öğrencilerin konuları pekiştirmeleri, tekrar etmeleri ve yeterli miktarda test çözmelerine imkan veren Ofis Etütlerinde öğrencilerle birebir eğitim faaliyetleri yürütülüyor.
Kitlesel başarıyı her zaman ön planda tutan ve sadece bir ya da birkaç seçilmiş öğrenci yerine öğrencilerinin tamamının zafere ulaşması için büyük çaba harcayan Özel Ereğli Büyük Zafer Ortaokulu öğretmenlerinin Ofis Etütleri büyük ilgi görürken üstün başarıyı da beraberinde getirmesi bekleniyor.
Özel Ereğli Büyük Zafer Ortaokulu Müdürümüz Burak Serpek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Okulumuz her sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerimize gereken imkânları sağlamaktadır. Önceki yıllarda yakaladığımız başarı grafiğini daha da yukarılara taşımak adına Ofis Etütleri uygulamasını getirdik” dedi
Serpek; “Her hafta öğretmenlerimizin gözetiminde düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ve materyallerle zenginleştirdiğimiz bu etütlerde öğrencilimize birebir konu anlatımı, soru çözümü, işlenilen konuların tekrarlarının ve pekiştirmelerinin sağlanması için geri dönüt alarak öğrencilerimizin daha da başarılı olması hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Uygulamaya konulan Ofis Etütlerinde gösterilecek olan dersler, öğrenci talepleri, kazanım değerlendirme test sonuçları ve öğretmenlerin gözlemleri sonucunda seçilerek yıl boyunca devam edecek.

Editör: TE Bilisim