BAŞKANIN ÇOCUKLARA MESAJI VAR BAŞKANIN ÇOCUKLARA MESAJI VAR

BÜYÜK ZAFER KURSU 
9.-10.-11.-12.SINIF VE MEZUN ÖĞRENCİLER İÇİN: 
Büyük Zafer Kurs merkezi 2000 yılında Ereğli’mizde Büyük Zafer dershanesi ismi ile kurulmuştur. Dershanelerin kapatılmasıyla kurumumuz bünyesinde Özel öğretim kursları ve Kişisel gelişim kurslarımız faaliyete girmiştir . 
Kursumuz Kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir büyüme kaydetmiş ve her geçen gün gücüne güç katmıştır. Bu süreçte birçok meslek dalında öğrenci yetiştirmiş en seçkin öğrenci guruplarını sınava hazırlamış ve sonuçlar alarak, danışmanlık ve eğitim hizmetlerinde ön sıralarda kendine yer edinmiştir.

Büyük Zafer Kursu , alanında uzman yönetici kadrosu, eğitim koçları ve güçlü öğretmen kadrosu ile birlikte kaliteli eğitimi en sağlıklı şekilde vermeyi amaç edinmiştir.

Velilerimizin, memnuniyeti doğrultusunda kendi veli portföyünü oluşturan Büyük Zafer Kurs  Merkezi, kendi ilkeleri ve amaçları doğrultusunda gelişimini sürdürmektedir. Birçok eğitimci ve alanında (konusunda) uzman olan kişilerle iş ortaklığında bulunan firmamız, “ekip çalışması yöntemi” “kalite yönetim sistemlerini” ve psikolojik destekleri etkin bir şekilde kullanmaktadır.

Büyük Zafer  Kurs Merkezi olarak sunacağımız eğitim hizmetinde kalite ve verimliliği üst seviyelere çıkartmak en önemli hedefimizdir. Bu yolda kendimize inanıyor ve bu inançla geleceğe güvenle bakıyoruz.
Adres : Pirömer mahallesi Nakışçı caddesi Koç işhanı 
Telefon :+90 (505) 595 92 49

Editör: Haber Merkezi