BİL KOLEJİMİZDE, VELİLERİMİZLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİK!
Bil Koleji Eğitim Kurumumuzda, 4’üncü sınıf öğrenci velilerimizle kahvaltıda bir araya gelerek, ardından velilerimizle toplantı gerçekleştirdik. 
Bil Koleji Eğitim Kurumumuzda 4’üncü sınıf öğrenci velilerimizle veli toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı öncesi velilerimizle öğrencilerimizin yemek yediği yemekhanede kahvaltıda bir araya gelen Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Ercan ve öğretmenlerimiz, velilerimize okulumuzun nasıl şartlarda öğrencilerine imkan sunduğunu öğrenci velilerimize gösterdi. 
Kahvaltı sonrası okulumuz konferans salonunda toplantı gerçekleştirildi. Toplantı öğretmenlerimizin kendilerini tanıtması ile başladı. Ardından Kampüs Müdürümüz Mehmet Erdoğdu, okulumuz ile alakalı olarak velilere bilgiler aktardı. 
“VELİLERİMİZDEN YÜZDE 95 ORANINDA OLUMLU DÖNÜŞ ALDIK”
Kampüs Müdürümüz Mehmet Erdoğdu’nun konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Ercan, velilerimize bilgiler aktardı. Ercan; “Okulumuz şu an çok iyi bir noktada. Bazı eksikliklerimiz vardı Temmuz ayında bu tarafa devraldığımız yönetimle beraber daha iyi sonuçlar almaya başladık. Velilerimize yönelik yaptırdığımız ankette yüzde 95 oranında memnuniyet var. Bu durumda bizi sevindiriyor. Burada bir idareciden çok veli olarak yer alıyorum. Benimde çocuklarım okuyor. Her çocuk bizim birer evladımız. Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımız için, geleceğe iyi nesiller hazırlamak için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca okulumuzda yabancı dil konusunda da olumlu dönüşler alıyoruz. Ereğli’mizde birçok iş adamı yabancı dil sıkıntısı yaşıyor. Biz bunun için okulumuzdan mezun olanların Türkiye şartlarında güzel bir İngilizce konuşmasını istiyoruz. Bu bağlamda da kampüs yetkililerimiz, öğretmenlerimiz gerekli tüm çalışmayı yapıyor” dedi. 
Konuşmaların ardından öğrenci velilerimiz de okulumuz hakkında görüşlerini dile getirerek, sıcak, samimi ve her açıdan olumlu bir hava oluşturduğumuz için kurumumuza teşekkür ettiler. 
Velilerimiz ayrıca sınıf ve branş öğretmenlerimizin hepsini bir arada gördükleri ve kadromuzun deneyimi ile zenginliğinden dolayı mutluluklarını da dile getirerek, Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Ercan ve Yönetim Kurulumuza güvendiklerini de ilettiler. 
Toplantının ardından Bil Koleji öğrencilerimiz tarafından hazırlanan resim ve ahşap atölyeleri gezildi. Okulumuzda ayrıca yapılan tüm çalışmalarla alakalı olarak öğrenci velilerimize bilgiler aktarıldı. 
Velilerimiz ayrıca, bilişim ve robotik kodlama atölyesinde öğrencilerin hazırlamış olduğu 3d tasarımları ve arduino ile hazırlamış oldukları projeleri gezildi. Arttırılmış gerçeklik uygulaması kullanılarak velilerimiz ve öğrencilerimiz Atatürk ile fotoğraf çekildi.
Fen Bilgisi Öğretmenimiz Uğur Aypek’in hazırladığı deneysel çalışmalara da katılan velilerimiz, öğrencilerimizi yaptıklarına hayran kalarak tekrardan Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Ercan ile Yönetimimiz başta olmak üzere, tüm öğretmen ve çalışanlarımıza da teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim