Ereğli'de İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada suç ve suçlarla mücadele kapsamında çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar kapsamında,farklı tarihlerde durumlarından şüphelenilen (4) şahıstan (3) adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait (18) adet fişek, (1) adet 9 mm ruhsatsız tabanca ile buna ait 14 fişek ele geçirildi.

Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama “ suçundan kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası bulunan ayrıca cezaevi firarisi olan (1) şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Ereğli'de bir ikamette toplam (13) şahsın bulunduğu, (6) şahsın iskambil kağıtları ile kumar oynadığı tespit edilmiş, kumar oynayan (6) şahsa 6*1336=8016 TL idari para cezası uygulanmış, 108 adet iskambil kağıdı ve 580 TL paraya el konulmuş, ikamet sahibi (1) şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçundan adli tahkikat başlatılmış, toplam (13) şahıs hakkında ayrıca 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. maddesi doğrultusunda gerekli idari para cezaları uygulandı.

Durumundan şüphelenilen bir motorsiklet kovalamaca sonucu yakalanmış, şase numarası kazınmış aracın, motor numarasından çalıntı olduğu tespit edilmiş, yaşı küçük şüpheli hakkında Resmi Belgede Sahtecilik ve Motosiklet Hırsızlığı suçlarından gerekli adli tahkikat başlatılmıştır.

Editör: TE Bilisim