ilçemizde aranan şahıslardan ‘Basit Yaralama’ suçundan aranması olan G.S isimli şahıs, ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak’ suçundan aranması olan S.İ isimli şahıs, ‘Konut ve İşyeri Dokunulmazlığını İhlal Etmek, Kilitlenmek Suretiyle Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık, İşyeri Dokunulmazlığını İhlal Etme’ sularından 4 farklı aranması olan B.C isimli şahıs, ‘Basit Yaralama‘ suçundan aranması bulunan N.M.K isimli şahıs, ‘Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma’ sucundan aranması bulunan bir şahıs yakalanmış, farklı suçlardan aranması bulunan 11 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

-04.02.2022 günü saat 22:00 sıralarında Bahçeli Mahallesinde bulunan umuma açık istirahat ve eğlence yerleri olan gazino ve pavyonlarda yapılan denetimlerde 1 adet av tüfeği ele geçirilmiş, ‘basit yaralama’ suçundan aranması olan bir şahıs yakalanmış ayrıca iş yerlerinde sigortasız olarak çalıştırılan 17 şahıs tespit edilmiş ve gerekli işlemleri yapılmıştır.

-14.02.2022 günü saat 02:50 sıralarında ekiplerimizin Türbe Mahallesi Türbe Caddesi üzerinde durumundan şüphelenerek durdurmuş olduğu araç içerisinde bulunan S.Ö isimli şahısın üzerinden 1 adet ruhsatı bulunmayan seri numarası kazınmış tabanca, 1 adet sustalı bıçak, 2.40 gram sentetik kannabinoid uyuşturucu maddesi, alüminyum kağıda sarılı vaziyette 0.72 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan S.Ö isimli şahısa gerekli işlemleri yapılmıştır.  

- İlçemizde Namık Kemal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan iş yerinden ve Hamidiye Mahallesinde bulunan bir işyerinden hırsızlık olaylarında ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalar sonucunda şüpheli 2 şahıs yakalanmış. Şahıslara gerekli işlemleri yapılmıştır.

-12.02.2022 günü saat 00:15 sıralarında ekiplerimizin Atakent Mahallesi Asude Caddesi üzerinde durumundan şüphelenerek durdurmuş olduğu bir araç içerisinde 21 adet sentetik ecza hap maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan G.P ve M.A isimli şahıslara gerekli işlemleri yapılmıştır.

- 12.02.2022 günü saat 21:20 sıralarında ekiplerimizin Toros Mahallesi Şehit Tankçı Binbaşı Fikret AKSUNGUR Caddesi üzerinde yapmış olduğu uygulamada durdurulan bir araç içerisinde 1 adet tabanca ele geçirilmiş, araçta bulunan şahısa gerekli işlemleri yapılmıştır

-07.02.2022 günü saat 02:30 sıralarında ekiplerimizin Atatürk Kültür Parkı girişinde durumundan şüphelenerek durdurmuş olduğu bir araç içerisinden 12 adet sentetik ecza hap maddesi ve 1 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan Y.S,A.S ve S.E isimli şahıslara gerekli işlemleri yapılmıştır.

-06.02.2022 günü saat 23:00 sıralarında Türbe Mahallesi Türbe Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç içerisinde 1 adet av tüfeği ele geçirilmiş ve araçta bulunan şahısa gerekli işlemleri yapılmıştır.

-03.02.2022 günü saat 22:00 sıralarında ekiplerimizin bir kahvehanede yapmış olduğu kontrollerde 1 adet ruhsatı bulunmayan tabanca ele geçirilmiş, tabancayı üzerinde bulunduran M.E isimli şahısa gerekli işlemleri yapılmıştır.

-02.02.2022 günü saat 20:30 sıralarında ekiplerimizin Şehit Ömer HALİSDEMİR caddesi üzerinde yapmış olduğu denetimleride durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç içerisinde 1 adet ruhsatı bulunmayan tabanca ele geçirilmiş, araçta bulunan Y.Y isimli şahısa gerekli işlemleri yapılmıştır.

-31.01.2022 günü saat 20:40 sıralarında ekpilerimizin Cinler Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde durumundan şüphelenerek durdurmuş olduğu bir şahısın üzerinden 1 adet ruhsatı bulunmayan tabanca ele geçirilmiş, şahısa gerekli işlemleri yapılmıştır.

-22.01.2022 günü saat 21:50 sıralarında ekiplerimizin Mimar Sinan Mahallesinde park halinde bulunan araç içerisinde şahıslar olduğu görmesi üzeri…

Editör: Haber Merkezi