GENEL

30 Yıl sonra bir ilk

Abone Ol

30 YİL SONRA GELEN ASFALT İÇİN HÜSEYİN OPRUKÇU’YA TEŞEKKÜR 

Ereğli  genelde asfalt çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyesi, Yenibağlar Mahallesinde uzun süredir asfalt yapılmayan yollara girdi ve sıcak asfalt yaptı. 

Yeni bağlar Mahallesi sakinleri, mahalleye en son kapsamlı asfalt çalışmasının 30 yıl önce yapıldığını söylediler ve 30 yıl sonra mahallelerine asfalt hizmeti getiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ettiler.

Mahalle sakinleri, Yenibağlar Mahallesinde sıcak asfalt çalışmasının en son 1987 yılında Selçuk Bayburt’un belediye başkanlığı döneminde geldiğini ifade ettiler ve sonrasında ilk kapsamlı asfalt çalışmasının bu dönemde yapıldığını dile getirdiler. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkürlerini ileten Yenibağlar Mahallesi sakinleri, 30 yıl sonra hatırlanmanın kendilerini duygulandırdığını ifade ettiler.

Yenibağlar Mahallesi Muhtarı Serkan Akyılan ise, yaptığı açıklamada, mahallesine 30 yıl sonra yapılan sıcak asfaltın kendisi için de gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, “Mahalle sakinlerimizden duygulu sözler duymamıza vesile olan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya ve belediye başkan yardımcısı Mehmet Arıcan’a teşekkür ediyorum” dedi.